Kommer du att hålla ditt nyårslöfte?

Självrannsakan, motivation, kunskap, självdisciplin och prioriteringar kommer att hjälpa dig!

Kommer du att hålla ditt nyårslöfte för 2016?

Att avge ett nyårslöfte är en inbiten tradition som de flesta av oss upprepar år efter år. Då man står inför ett helt nytt år känns det som att man har fått en ny chans att göra en förändring i sitt liv och ser tillfälle till att uppnå en bättre version av sig själv.

Det vanligaste nyårslöftet innefattar oftast en dröm om att uppnå optimalt välmående genom att gå ner i vikt, sluta röka och att helt enkelt leva en hälsosammare och sundare livsstil. Alla dessa förändringar innebär mycket jobb som innefattar självrannsakan, motivation, kunskap, självdisciplin och prioriteringar.

Tyvärr är det många som tappar fokus på sitt mål efter en tid och är därmed ”tvungna” att återupprepa samma nyårslöfte vid följande årsskifte. Men tänk om det är just du som inte behöver göra dessa samma löften nästa år? Tänk om det är just du som kommer att lyckas uppnå dina mål detta år? Visst vore det ju helt fantastiskt! Så ge dig själv den stora gåvan och låt det bli just du som lyckas i år och uppnår ditt ”bättre jag” med en hälsosammare livsstil.

Vi här på Altimas kommer att vara med dig hela året och kämpa med dig, ge dig motivation, inspiration, kunskap och redskap för att just du skall ha möjligheten att infria dina nyårslöften för år 2016!